Litt nytt fra Tila & Co

Ingen vet enda men vi håper og krysser fingrene for at Tila er med valper.

I dag har jeg lagt ut et par nye videoer og noen bilder i galleriet. En allsidig hund er hun. Elsker å løpe, om det er med sykkel, ski eller bare løs i skogen når båndtvangen tillater det. Som løs hund er Tila enkel, hun er alltid i nærheten av oss og selv om hun løper mye, er det på korte avstander fra menneskene sine.

Tila er veldig glad i vann og god til å svømme, dette ligger nok mye i rasen også. Nå som sommeren har vist seg fra sitt aller beste her sør, har det blitt mange badeturer. Fin trim for henne også å kunne svømme rundt.

Jeg har fått implementert Tila i månen og er veldig fornøyd med det.

Original bilde som er i månen på logoen 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Litt nytt fra Tila & Co i lange vente uker 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

7 svar til Litt nytt fra Tila & Co

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *