Dag 31 i drektigheten.

Dag 31

Joda alt peker i retning for at Tila er med valper. Hun har såvidt begynt å legge seg ut over bringa og pattene er blitt betydelig mer markert og større. Så matmor ser de små forandringene. I dag er det dag 31 og hun er halvveis i drektighetsforløpet.

Mellom 12 og 16 juli hadde det vært perfekt med et røntgen av Tila. Nå er det sånn at min veterinær har ferie da, men vi får se hva vi får til. Røntgen gir en indikasjon på hvor mange valper en kan forvente, men det hender at ikke alle kommer frem på bilde også.

Tila er seg selv lik, livlig og glad. Det eneste er apetitten har gått opp en del og hun får nå for to ganger om dagen. Mulig vi må over på tre. Hun skal snart over på valpefor for å venne seg til det og for å få litt ekstra næring til de små og seg selv. Jeg skal nå prøve å ta litt bilder av prinsessen og oppdatere litt oftere fremover 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

9 svar til Dag 31 i drektigheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *