Valpene dag 3

Tila er en fantastisk mamma. Hun var nesten ikke ute av valpekassen første døgnet etter fødsel, bortsett fra å spise og ut på do. Hun steller og ammer som hun skal. Tila har hentet seg inn og er seg selv lik, virker kvikk og fornøyd.

Vi mistet dessverre den ene tispen. Hun var svak fra starten og klarte seg ikke. Det er sånn som kan skje, men vi er strålende fornøyd med 8 livskraftige småtasser. De spiser godt og alle er på full fart opp i vekt.

Det som er plagsomt er varmen, jeg ser Tila er berørt av det. Gradestokken ute viser 30 grader. Jeg kjøler henne ned med kaldt vann og legger klissvått håndkle over henne innimellom. Det liker hun. Hun spiser og drikker godt, noe hun trenger. Ekstra vann lurer jeg også i henne med både leverpostei og vom. Viktig for melkeproduksjonen at hun får i seg mye veske.

Alt ser ut til å være i skjønneste orden i valpekassen. Legger ved bilder av de små.

Lyseblå Hanne

Rosa Tispe

Turkis Hanne

Mørke blå Hanne

Lilla Tispe

 

Hvit Hanne

Rød Hanne

Grønn Hanne

Tila med sine søte små 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 svar til Valpene dag 3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *