Hverdag.

Det har vært en fantastisk sommer!

Valpene har dratt til sine nye hjem og vi er tilbake til normaltilværelse. Det er litt godt også, men du så mye glede og opplevelse det gir og få oppleve å ha et valpekull. Det er ingen selvfølge at jeg skulle komme til å ha det på Tila. Det er mye som skal klaffe for at det skal la seg gjøre. Jeg tenker da på hundens egnethet og helse. Det må ligge til grunn i bunn. Jeg er uendelig takknemlig for Tila, hun har det som skal til.

Jeg merker på henne at hun er blitt eldre, og har hode litt mer på plass i oppgaver. Hun har vært tildels vanskelig å trene, for hun skal ha med seg alt mulig der det skjer ting. Men nå i høst etter at valpene dro har vi så smått begynt å trene litt igjen. Vi har gått spor og trent lydighet. Om Tila får velge, ligger nok spor hjertet nærmest. Men jeg synes hun takler lydigheten mye bedre nå en tidligere. Lenger økter med bra fokus. Selvfølgelig mye lek og kontakt trening både før, under og etter øvelser. Øvelsene våre er langt fra generalisert men begynner å ta form 🙂

Legger ut filmer under siden video for den som måtte ha glede av å se litt fra både spor og lp øvelser.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

8 svar til Hverdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *