Kennel Moontorg planlegger valper.

Tila går over 6-7 mnd før løpetid etter første kull, hun er ung og kom seg usedvanlig fort etter kullet vi hadde i sommer. Helt fantastisk, hun var faktisk tilbake i form før valpene dro, enda hun diet dem til siste slutt. Jeg må si meg imponert over den tispen! Vi velger derfor å pare henne på denne løpetiden. Som kom nå 5. Januar.

Vi er så heldige å få bruke “Filex” Redspot`s Cooper.

Felix er 8 år. Han er Norsk, svensk og dansk utstilligschamion med godkjent jaktanleggsprøve. En kompakt hannhund med god benstamme. Røntget og øyelyst, aldri brukt i avl. Dette blir hans første kull i Norge. En kraftig og godt pelset WSS. Vibeke Echoff, som eier Felix er fantastisk på klipping av rasen. Hun kan også mye om utstilling og WSS generellt.

Felix kommer fra en kennel som har god dokumentasjon på helse i sitt oppdrett. Felix kommer fra et kull med svært godet resultater ang helse og er derfor en trygg hund fra godt dokumentere linjer. Kennel Redspots i Sverige.

Det som er spennende for meg i mitt oppdrett nå er å se resultatene fra disse to kullene på sikt, som er av to helt forskjellige kombinasjoner. Oppfølgingen fra dere valpekjøere er isensen videre for avlsmateriale i mitt oppdrett. Jeg ønsker å kunne se og tenke i et lang perspektiv. Derfor ser jeg etter valpekjøpere som vil følge opp kjøpsavtalen. Og holde et godt samarbeid fremover.

Om jeg er heldig å får en tispe kommer jeg til å beholde henne. Med tanke om videre avl. Dersom det skulle vise seg at det er grobunn for det.

Ingen anmerkninger og alle retningslinjer blir fulgt fra både NKK og spanielklubben. Bilder og fikt stamtavle kommer.

Min intensjon og ønske er å kunne gi gode eksemplarer av WSS også her i Norge, som skal være stabile på mentalitet, god helse og rasetypisk.

Men det er mye som skal klaffe for at det kommer valper. Det er ingen selvfølge.

Er du interessert i WSS, kontakt meg gjerne for en hyggelig hundeprat.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

4 542 svar til Kennel Moontorg planlegger valper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *