Tila er paret.

15. januar dro vi til Oslo for å pare Tila, hun stilte seg allerede da, men det var nok litt tidlig i forløpet for det ble ikke paring før 17. og 18. Jeg er heldig som fikk treffe og vært sammen med Felix og eier over flere dager. Jeg likte Felix veldig godt. Han fremstår for meg som en rolig sindig kar, med noe lavere intensitet en hva Tila har. Det gjør ingen ting, han har allikevel mye motor. Med sin alder og erfaring tar han ikke frem noe unødig stress, hvilket er en super egenskap.

Så nå håper vi og krysser fingre for at Tila er med valper. Det vil jeg først få svar på etter fire fem uker da det kan bli mulig å se det på henne. Jeg har ikke tenkt å stresse med blodprøver og røntgen denne gangen. Nå skal vi først nyte snøen som har kommet og håper på noen fine skiturer 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

197 svar til Tila er paret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *