Vi venter valper

Mener det er trykt å si vi venter valper. Tila viste tidlig tegn på at hun var drektig, hun har hatt alle symptomer på det. Nå er det også mulig å se det på henne. Tila er i dag 36 dager på veg av 63. Termindato kan variere noe, men rundt 20. Mars kan jeg vente nedkomst.

Nå er det altså bare å smøre seg med enda en måned tålmodighet før vi ser resultatet av Tila – Felix kombinasjonen 🙂 Gleder meg veldig! Det blir å gjøre i stand valpebingen og legge tilrette for den kommende mor. Tila har gått over på valpefor og vom.

Tila er i god form, men er rolig og veldig kosete. Klar for tur er hun såklart, men merker godt på henne at hun både er drektig og blitt en mer erfaren og voksen dame.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Vi venter valper

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *