Dag 61

Helgen gikk uten noe tegn til fødsel. Vi fikk snekret en valpegård som jeg skal ha inne. Den er solid og kommer til å holde valpene og mor trygt samlet etterhvert. Med naboene innkalt til dugnad ble det også besøk av et par hunder. Vesla på 5 mnd og Mira godt voksen liten blanding. Tila tok det på strak arm, var blid og imøtekommende.

Selvfølgelig er hun rolig nå. Sov hele søndagen og i natt har hun lagt i sengen med meg. Vet jo aldri, plutselig starter det. Det er svært til liv i magen og det er fornøyelig å holde hånda på magen å kjenne det sparker 🙂

Litt mindre matlyst, men jeg får lurt i henne litt likevel. I dag er det altså dag 61 i drektigheten og muligheten for fri fra jobb er selvsagt tilstede nå. Men med en god natt søvn, inntak av mat og god attitude dro vi på jobben. Så nå tar vi et halvt døgn av gangen her.

Ikke lett å legge på netting her nei!
Ferdig resultat 🙂
Dag 61
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Dag 61

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *