6 valper :-D

Onsdag kveld kl 21.13 kom første store gutten til verden. Han ble født i lyset av ei hodelykt ute på plenen. Etter mye strev med pressveer i nesten en time, flere lufteturer uten at hun klarte presse han ut. Tok jeg på fem meter line og ut med oss. Litt springing på plenen i lina, meg i andre enden og handkle under armen kom Big Boy med et plopp! Han veide 550gr!

Nå var det gjort og banen ut var åpen, så inn med oss og rigging i valpebingen hvor resten av forløsningene fant sted. De fire neste kom med ca en times mellomrom. Altså helt innafor normalen. Men så stoppet det hele opp. Tila fikk spist, ble luftet godt og stelte sine fem små under varmelampa. Nr 5 kom kl 00.08 og nr 6 kom kl 05.18. Her var det altså pause på drøye fem timer. Det stresset meg litt, for jeg visste det var en til der. Kunne kjenne konturene av den. Men jeg slo meg til ro og dormet av litt. Heldigvis for meg så har jeg to uredde flinke jenter som hjelper meg. Det var Thelma som tok i mot siste valpen. Hun var litt slapp med det samme og litt grønn av mye fosterveske men hun kviknet fort til og hun har også matvett som bare det nå.

Mor og barn har det veldig bra. Tila er kvikk, spiser som en ulv og er stolt hønemor. Det er et under hver gang og annerledes hver gang.

Jeg er veldig taknemmelig for at gikk gikk så bra, at alle virker friske og ikke minst at Tila fødte naturlig og er i så godt hold. Nå skal vi kose oss med nurka i tiden fremover.

Alle valpekjøpere er kontaktet og noen måtte jeg også skuffe, men de tingene rår man ikke over.

Tila med sine små håpefulle <3
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til 6 valper :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *