Spise, stell, og søvn

Spise, stell og søvn er det valpene stort sett har gjort til nå. Men nå begynner det. Det er 6 lubbene gode småtroll. De har åpnet øyne og ørene holder på å åpne seg også, så nå begynner de å kunne sanse litt av omgivelsene. De skjønner nå at de ikke er alene i verden, og at de har søsken. Tennene er også på veg, så snart er det små pirajar som flyr rundt.

Onsdag er de tre uker, da skal vi gi første mark kur, siden får de ved 5 og 7 ukers alder.

Tila er i god form, hun har begynt å være med ut på tur igjen nå. Ikke så langt, men hun får strekt litt på seg og får da friminutt på en måte. Nattestid ligger hun med valpene i kassen hele tiden og baren er det da fri tilgang på. På dagtid er hun mye med oss menneskene også når valpene sover. Hun er ikke spesielt sliten den damen, men klart hun bruker mye energi på å die valpene.

I forrige kull var det 8 valper, da begynte jeg foring med fast føde ved 3 uker. Denne gangen ser jeg det litt an og om valpene fortsetter med å være tilfreds, drøyer jeg med å begynne foringen.

Lørdag kveld og roen har senket seg for natten.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *