Drektig

En mnd har gått og Tila er halvgått i drektigheten. Jeg kan vel si meg sikker på at det er valper på veg. Hun har begynt å legge seg ut, jura er forstørret og den ekstreme “hovmodige”?holdningen var der umiddelbart etter hjemkomst fra kjærlighets ferien på Lillehammer. Hun blir også veldig kosesyk. Et par dager etter vi kom hjem kunne min sønn fortelle meg at “bikja mi var på tjukka”. Han visste det. Jeg måtte spør hvordan han kunne vite det og svaret var enkelt; Hun blir sånn hver gang. Jeg skjønte godt hva han mente, men det er ikke så lett å forklare, det må oppleves. Sånne opplevelser er noe som hører med i nære relasjoner hund/menneske?.

Tila er i fin form sover mye, men vi er også ute på turer, bader og svømmer. Vi koser oss med sommer og jeg er glad jeg ikke fikk valper på det varmeste her. Det hadde jeg i 2018 og det var litt stress med å få kjølt Tila godt nok ned. Termin er altså 1. august. Det blir som før utrolig spennende.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

24 svar til Drektig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *