Høstens valpeeventyr er over.

Det har vært en fantastisk høst. Å få følge Tila og Mailo sine valper fra fødsel frem til de nye eierne overtar er en fantastisk reise. Det skjer så utrolig mye fra uke til uke, ja fra dag til dag. Det var en herlig flott gjeng som var klare for nye eventyr som dro herifra forrige helg og uke. Små tillitsfulle nysgjerrige småtroll. De beste ønsker for dem alle, lykke til videre i livet! Jeg gleder meg til å følge dere <3 Vi har jo en igjen her. Lille Lumen blir i kennelen.

Jeg legger ved et par videosnutter 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

196 svar til Høstens valpeeventyr er over.

  1. Tilbaketråkk: keto meatball recipe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *