Vellykket parring 220-11-20

Flørting må til 🙂

Blodprøven mandag 16. viste at vi fortsatt var tidlig i løpetid. Jeg valgte å ta turen til Birk fredag uten at vi fikk noen parring da. Med is i magen ventet jeg til søndagen, dag 15 i løpetiden og dro tilbake. Da fikk vi en parring med ca 45 min heng. Det ble med denne ene parringen. Jeg hadde på forhånd bestemt at dersom det ikke blir naturlig parring vil jeg vente til neste løp. Jeg ønsker ikke inseminering på ei så ung tispe. Naturen bør være på vår side tenker jeg. Vel, nå har en naturlig parring skjedd og vi krysser fingre for at det kommer valper i slutten av januar. Birk er vakker, høflig, utrolig mørk og nydelig hund. At han har litt størrelse er fint å tilføre da Pippi er ei lita nett tispe.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

4 svar til Vellykket parring 220-11-20

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *