Valpene er her.

Pippi❤, hun lurte meg enda en gang. Først starter hun løpetid lenge før forventet og så setter hun i gang å føde på dag 60 uten å si i fra. Jeg så ingen spesielle tegn. Tempen var målt og hun var rolig og fin, vel med noe mindre matlyst. Men hun har alltid vært litt småspist denne damen. Jeg ble vekket av min sønn litt over 06 med beskjed om at det var kommet en valp. Jett om jeg fikk fart ut av senga. En sprell levende liten gutt kravlet rundt i valpekassen. Siden kom dem som perler på en snor. Flotte nydelige valper. De veier fra 280 til 320 gr. Dessverre døde ei tispe, hun var veldig svak. Jeg gjorde hva jeg kunne, men hun sovnet stille inn. Sånt skjer. Pippi klarte oppgaven strålende! Jeg gir henne terningkast 6. Det er finurlig å se instinktene slår inn, det er som å vri på en bryter. Siste valpen kom 10.45. Moontorg sitt E-kull så dagens lys 20.01.2021. Kul fødselsdato! Nå skal vi ta det med ro, Pippi skal spise så masse hun orker og fred og ro skal det bli i de neste ukene. Jeg krysser fingre for at alle klarer seg de tre første kritiske døgn. Tante Lumen er hjemme, hun er jo et “uvær” om dagen, men i dag skjønte hun at det var store ting på gang. Hun lå utenfor fødestuen og ventet tålmodig på at jeg skulle få ledig tid til henne 🥰. Bestemor Tila er hos min eldste datter på husmor ferie og koser seg glugg med det. Hun får komme hjem å hjelpe til her når det trengs. Noen bilder fra formiddagen. Det ble 5 gutter og 1 tispe 💙💙💙💙💙❤️

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

111 svar til Valpene er her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *