Planlagte kull

Vellykket parring søndag 22.11.20

Heddychlon Qlifford & Moontorg’s Criminal Pippi

Vi planlegger kull på Moontorg’s Criminal Pippi tidlig vår 2021. Løpetid startet 08. November. Hannhund blir Heddychlon Qlifford, til daglig Birk. Begge foreldredyr er øye lyst og røntget fritt. NKK sine retningslinjer blir fulgt. Pippi er fra vårt C- kull og er ei robust aktiv frøken. Pippi er med på alle familiens aktiviteter. Hun har god av knapp inne. Ute er det fart og moro. Pippi har også en del jakt i seg. Hun har et mildt og vennlig vesen, hun møter andre hunder med godt humør og underdanighet. Hun elsker alle mennesker.

Begge foreldredyr er velfungerende familiehunder med alle egenskaper en WSS skal ha i god behold. Birk er fra Kennel Heddychlon og har morslinjer jeg har brukt i mitt B og D kull. Jeg er veldig takknemlig for å få bruke denne hannhunden. Om disse nedarver noe av det jeg har fått tidligere, ja da blir dette bra! 

Jeg forventer meg rasetypisk, aktive, sosiale og trygge hunder. En all rounder som også vil egne seg for jakt og ettersøk. Flere bilder av Birk vil komme. Mer om Pippi finner du under siden mine hunder.

Ingen ledige valper.

Bilder av Heddychlon Qlifford “Birk”