Trina the Wise

Tila er ei robust, livsglad, livlig, sosial og energisk tispe med god mentalitet. Hun er en herlig familiehund, går med alle og er glad i alle. Elsker folk og andre dyr. Hun har god jakt, er noe rask og dyp i søket. Hun har god av-knapp inne. Tila har flotte kritikker fra utstilling, hun er røntget fri fremme og bak. Hun er øyelyst uten anmerkninger. Welsh Springer Spaniel er en suveren familiehund for sporty mennesker og kan brukes til alt, også jakt og ettersøk!

Tila er min stam tispe, hun har lagt grobunn for mitt oppdrett og fører Moontorg genene videre. To tisper etter henne har jeg valgt å beholde i kennelen. Moontorg’s Criminal Pippi og Moontrg’s Dark Lumen. Det blir flere, men kanskje fra neste generasjon. Tiden vil vise. Jeg forhaster meg ikke, noe av tanken bak kennelen er å bruke god tid og tenke langsiktig.

 

 

Stamtavle