Planlagte kull

Vi planlegger to valpekull våren / sommeren 2022

Moontorg’s Criminal Pippi

Kombinnasjon 1 våren 2022 Moontorg’s F – Kull

Moontorg’s Criminal Pippi er paret med Heddychlon Qlifford (Birk) 14 – 16 januar. Nå krysser vi fingrene for at Pippi er drektig.

Kombinasjonen følger Nkk og Nsk sine krav og retningslinjer. Begge foreldredyr er øye lyst, HD/AD røntget og er vist på utstilling. Pippi har også godkjent jaktanleggsprøve. 

Heddychlon Qlifford

Birk lever til daglig livet som familiehund, han er en maskulin flott rasetypisk hannhund med mye glede og iver. 

Jeg forventer livlige, aktive og velfungerende familiehunder. Vennlige, trygge og rasetypiske hunder. Hunder med stor utholdenhet og med godt jaktinstinkt.  Hunder som vil egne seg til de fleste typer hundesport, også jakt og ettersøk. Gode sport og fritidshunder, som krever et aktivt og innholdsrikt liv. 

Mer om Pippi kan du lese under hennes side. Her kan du lese mer om vårt E – kull som er av samme kombinasjon.

 

Kombinasjon 2 sommer 2022 Moontorg’s G – Kull

Trina the Wise

Trina the Wise (Tila) forventes i løpetid mars mnd og vil bli paret med Spinnvills Steadfast Dreamer (Shankly)

Kombinasjonen følger Nkk og Nsk sine krav og retningslinjer. Begge foreldredyr er øye lyst, røntget og  vist på utstilling. 

Jeg forventer livlige, aktive og velfungerende familiehunder. Vennlige, trygge og rasetypiske hunder. En kombinasjon jeg har stor tro på.

Mer om Tila kan du lese her Trina the Wise

Spinnvills Steadfast Dreamer

Shankly er en sanset og stødig hannhund, uten store utfordringer. Han er omgjengelig og en velfungerende familiehund. Shankly er vist flere ganger på utstilling med svært gode resultater. Shankly har også jaktegenskapene i seg og jeg forventer av dette kullet, gode forutsetninger for en god jakthund. Samtidig en god all round hund som kan brukes til det meste innen for hundesport. Gode sport og fritidshunder som krever et aktivt og innholdsrikt liv.

Shankly eies av oppdretter Kennel Spinnvill. Tusen takk for at vi får denne muligheten!